Ознакомьтесь с нашей политикой обработки персональных данных
  • ↓
  • ↑
  • ⇑
 
00:37 

Олег записал диск.

Во вт нам отдадут физическую копию (блядь, никак не могу людей от этого отучить!), но прислал записанные песни.
Вот просто всегда такое необычное ощущение, когда какая-то часть личности старше остальных. У Макарского голос старше его, у Олега музыка старше его, у Шуваева вид.
Нет, есть, конечно, гармонично развившиеся товарищи, Старыгин, там, Гарви...




21:04 

Офигенный тенор!

19:33 

Felix and Irina Youssoupoff Interview 1967

05:17 

8 марта. Щастявам, женщины!

Ну, в общем так, девочки, Клара Цеткин и Роза Люксембург старались, чтоб этот день стал для вас напоминанием, что вы все можете САМИ. А вы превратили этот праздник в символ неполноценности женщин.
Стыдно должно быть. А может и нет.
Розу высоко ценил Феликс. Ну, для меня - показатель, конечно.
Так вот, я поздравляю тех женщин, ради которых Роза и Клара старались не зря.
А тем, для кого зря - им все равно, хоть кол на голове теши.




05:17 

8 марта. Щастявам, женщины!

Ну, в общем так, девочки, Клара Цеткин и Роза Люксембург старались, чтоб этот день стал для вас напоминанием, что вы все можете САМИ. А вы превратили этот праздник в символ неполноценности женщин.
Стыдно должно быть. А может и нет.
Розу высоко ценил Феликс. Ну, для меня - показатель, конечно.
Так вот, я поздравляю тех женщин, ради которых Роза и Клара старались не зря.
А тем, для кого зря - им все равно, хоть кол на голове теши.




17:46 

Я обожаю женщин (Корпотки #06)

21:26 

Ах, как ты, речь моя, слаба! (Очевидные вещи #23)

19:06 

Аида - Нежность (Песня Года)

19:03 

Aida Garifullina "Forte"

19:00 

Аида Гарифуллина - Птица белая

15:20 

house of cards and russians

heh. And I must say it. As russian... you know, russians and asians always laugh about european and american tries to show "Soul of the East". And it is always funny, it is true. American characters speak chinese and russian badly, they don't know history of Japan, China and Russia or know it just partly. And as I said - you know nothing about lives of simple people in Soviet Union, our music, poetry, films, thoughts - all this is a blind spot for you. And because of it, you can't do it right. I know many japanese people, who laugh when they see, how actresses eat with chopsticks. In hitman - people ask russian man - how they can name a town - and every russian laughed - reading the designator - zapenda - it is slang word, not name for city.
Why I say it? Russian president would never sing "my little box";)) Em... it is that song, by which we can find out, you are foreign spy, pretending russian Подмигивающая рожица And noone knows it farther the first 4 lines)) By the way - "black eyes (ochi chernye)" is the song not for singing by russians.
Anyway, Lars did his best, all that was in his power.
И ремарка на русском - Путин бы, небось, спел - только мы с конем, по полю идем, черный ворон, катюшу или бродягу))) гг.
You could ask not only consultants, you could ask russian people)) your friends. Oh, wait, you have a big problem with communication. Well, then to be funny - it is just your way.
And I mean only the culture slice. About politics & cars - all is right.
That's why I ask you, my all foreign friends, such private and weird questions. I just don't want be ridiculous, as your shows. You think, I am rude and ask very intimate things, but it is just for being more respectful in the future. With you.




15:17 

про взрослый выбор в детстве

хотел сразу про это написать, но зацепился за политический заусенец.
Я про детей. Ну... не, про людей. Саша пришел сегодня из школы, и рассказал сложную историю перестановки уроков, возмущения учителей - пачиму дети всем классом не бегают за одной учителкой, кто-то сбежал, кто-то что-то, училка озверела, сказала - поставлю всем двойки, у кого не будет готового задания к уроку. Это все неважно, у Саши какие-то углубленки, олимпиады и прочее. Он во всем этом блядстве не участвует. Но. Мог бы. Почему.
Вот я в школе несколько раз попадал в такую ситуацию. Весь класс решил сбежать с урока. Ну, потому что - первые два есть, 3го и 4го нет, с 6го отпустят - если отпустят с 5го. Что делают дети? Правильно - съебывают из ненавистной школы после второго урока. Отдельный вопрос, как мы, взрослые, так смогли сделать место, где детям естественно должно быть интересно - ненавистным местом. Так вот.
И один мальчик, я, например, не хочу сбегать. Ну, неважно почему, потому что дома мама-алкоголичка, потому что мне нравится учитель, потому что эти уроки, которых нет - я лучше просижу в бибилиотеке и попизжу с теткой,которая на тот момент знает такой редкий язык - испанский, который я учу по словарику.
Что мне делать? Дети говорят мне - иди тоже, потому что если никого не найдут - то отпустили, мы скажем, что мы не знали, что урок будет все дружно, завтра. А если тебя найдут - то всех запалят, что сбежали, потому что ты остался. И они правы. И мне не важны эти люди. Мне не важен мой класс. Они могли бы умереть всем составом - я бы не грустил ни секунды. Ну, так вышло.
И что мне делать? Что делать человеку, когда его втягивают в преступление. В легкое, безнаказанное. Ой, не надо мне тут, сидя жопой на диване, рассказывать про идеологию и думать своей голову. Если вы были такими падлами, кто запаливал класс - то вас даже учитывать не стоит и ваше мнение. Потому что - кто вас знает, сегодня вы решили, что класс вам не важен, завтра в разведке вы решите, что человек, с которым вы пошли, вам не очень важен.
Так вот, что тут делать-то? Брать ответственность, что ты завалишь все дело? Ну, понимаешь ли ты, что если ты сейчас "подумаешь своей головой" - то ты просто выступишь пакостником. Ты имеешь право, конечно, быть падлой. Какие такие у тебя там принципы? Никаких. Ты просто сделал гадость людям. Нипочему.
А если сбегать со всеми - то... а нафиг ты сбежал из-за людей, на которых тебе насрать, если хотел говорить с теткой, к тому же обижать училку, которая тебе нравится.
А вы что делали в таких случаях?




15:16 

все пройдет

та в сраку политику, щас начнут этого пиздабола называть честью, умом и совестью оппозиции, хотя, по факту, блядь, нихуя человек с 90-х полезного не сделал. Какие-то правда, сериальные страсти. На хуя убивать-то власти. Свои же и прибили, за бандитский передел какой-нибудь, узнал, что васька косой двурушничает, решил рассказать петьке резаному, васька его и прибил. Потому что, ну, у Путина подороже ж игрушки. Вы интересные такие, тоже. ходорковского посадили - караул, поющих писек посадили - караул, Навального посадили - караул, че там, летчицу эту. Нуфсе, щас, вот общественность узнает - и такое, такое будет. Та ничего не будет. У либеральной оппозиции нет лидера, правильно писали свободные новости - просто нет. И пока нет кого-то с башкой Ленина, будет вот такое блядство. А мож и само наворуется и задавится.
Огого, у Путина дворцы, вот фотки. Путин - этанимае. И все. Ну и чо вы сделаете? Ну, даже и дворцы. Ичо? Тетя Глаша из палатки и так знает, что Путин живет побогаче ее. Посадили Навального за то, что против власти - говорит тетя Глаша. Она не углубляется в дело ив роше. Она и так знает, за что его сажают. Что вы такое хотите открыть общественности - общественность знает. И про войска российские на Украине - тоже все знают. И что? Что вы там видюшки свои снимаете, та знает тетя Глаша это все. И весь мир знает. И про Навального, и про Украину. И чо?
У моей Оль есть бывший муж. Этакий недобазаров. Так вот, он говорит - есть люди, которые указывают, где плохо.
Оль спросила - а почему ничего не делают-то, почему даже не предлагают, как сделать хорошо, почему только тычут пальцем - вот, плохо?
И он сказал - ну, люди разные зи. Есть вот такие, которые только указывают.
Так вот и мы - у нас мало кто делает. Обычно, люди считают, что выполнили свой долг и жизненное назначение, когда сказали - насяльника, тама говно.
И чо? А и все.




15:14 

чертовски верный твит. И я не про рост.

"Ты должен опуститься на колени, чтобы походить на Путина" Сказал Уффе Эллеманн.

Безымянный


15:10 

3th season house of cards

ehm... Lars is wonderful. The show is so-so. It wasn't nteresting for us before, and it didn't change now. We try to watch the first epsode, but don't know who can watch wllingly robn right and kevin spacy (whatever how is their spelling). No, I know, such people are between us, but it is someone far away from our view. Very boring show. So, we watched only episodes with Lars, he was an attracting element, but that, he took to our attention, is lower than all levels, when he is out.
But, you know, I liked few moments besides him. Thanks to creators. The first thing - nobody cares about pussy riot in the west too. The second thing - we really liked the speech of spacy - in the 6th episode, when woman destroyed the deal. It is great, and he is right. If all show was like that - it would get new watchers, but all that we saw before clearly said to us - this show about... ehm... how is it in english? We have the word for boring, dull emotional suffering, it sounds like "сuntsuffering". Well, this show is exactly about it. So, Lars go out the screen, we take off our attention from the show.




15:08 

Сегодня утром.

Я: Диму с добрым утром, раз проснулся.
Соня: Ага, проснулся
Завтра хочет к вам в гости
Ну не то, чтобы сильно хочет
Но выбора нет :)))




15:07 

хе

страхово малятам, маленько, вдруг чо не так. Ну, судя по позам.
А ведь они политики, прекрасно знают значение поз. Но сдержаться не могут.




15:05 

какой праздник!

а это американское посольство в Дании празднует премьеру третьего сезона сериальчика. Интересно, первые два тоже праздновали?
Каков повод, а? А? Американский посол хитрожопый, вишь, какой)) Ну как праздновали... был Ларс, посол и люди из посольства (видимо, особо отличившиеся))
Ну и правда, как не праздновать посольству-то сериал вышел, третий сезон - не хухры-мухры вам.
Капец люди. Ну да. Совсем и незаметно.

Ларс за-ради дресс-кода снял кепку и побрился. Нуачо.
Люди тоже старались - фотали сколько могли!))

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.911342395553002.1073741832.806487979371778&type=1




15:03 

be kind, сука, be kind

ok, people. Kindness. I don't know anyone, who wouldn't think about "this world needs in more kindness". Oh, please, bitches. You shoot or play in this your kind films, write your kind books, about communication and friendship, and taking people as they are. Stars, directors, writers, all public people chat and chat about it, but only Stephen Amell talks with his fans, friendly and openly. Oh, we had Tom Hiddleston also, but few freaks offended him and he... wow, let's see! He decided, that knot of the freaks was more important, than all army his nice fans. So, evil defeated good.
Of course, all famous persons move the world. It is right, because, of course, it is easier to follow whom you love. But how we hear, oftener than we would want, from our great famous persons - they are just people. It is ok, but why it must be irresponsible people? I think, if someone try to sell you hm... some oranges, for example, but himself buying them in another place. Would you believe them? I think barely.
You cry watching video, where guy without phone crash into girl, they acquainted each other and made family. You admired, when girl walks and just talks with guy, the intellectuals of you read our "Master and Margarita", when she walked with yellow flower for meeting the soulmate. But, fucking liars, please, what would you do, if girl with flowers come up and started to tell about her dreams, what she saw you in them, who, fuck, from you wouldn't think she is crazy? How in your one dumbhead places, that you are waiting for such person, and when she will come, you are ready, already now, fuck her off? Looks like - you are crazy, not she.
You, whom and about whom I read, you say over and over again, about friendliness, and equal rights, about world where all people are good - my dear, but there is no place for you, in that great world. Because you haven't kind word for people who needs in it.
You even can't answer your followers. To those people, who are already love you. What are you talking kindness about?
I have correspondence with some people, and some of them can't answer me. I know person who can't answer even "aha" for new year's or birthday's congrats, if he doesn't want to chat. Why? I don't know. But he tells much enough about he cares people's opinion about him, about barriers between people. The member of his family, his beloved, tells so much about accepting people as they are. Looks like hypocrisy. People who care do something with it. People who say they care, and behave like they don't, don't care, I think. But why to tell then? Just shut up and be as you are. It is easy too.
You could say - oh, but I am so famous, and people so amount, I just can't - but I never saw, that you answer altghough someone beside your real acquainted.
And people who really try to be friendly beware about it - like, "people, I try, but there are really many the messages."
But you know, and you could read about it in the books - people will lose interest to you, without contact back. If you don't care, you will get people who don't care about you too. They will stay.
Why you are in internet... If you even can't tell people what you love. And any question calls panic.
ok, you could say, maybe - I like when friendship is building by itself, during long time - and I read such opinion. But, you know, he hasn't even one friend. But he is half-century years old. So, how many years should pass away, to he get a thought "hm... maybe I do something wrong?" one hundred, ten ones?

So, I am sure, when you whine about kindness, you require people to be kind with you, without your kindness back. But it is not nice, it is pathetic. If you could see youselves from other side - you'd dislike youselves))
It is so easy - don't be asshole, so I don't understand, why so many people choose to be like that.




15:02 

6th millenary of Kali-youga

It is horrible. It is so annoying - grimacing buffoons. No, it is not scaring (russians haven't a fear of clowns. We don't have so many maniacs), it looks pathetic always. "Childish wisdom" doesn't look grimacing, mad magicians don't look clowns. People behaving like clockwarked toys fit for undeveloped mind. People with mimics Jim Carry and Garik Harlamov (russian comic), which show each their thought by whole body - all their thoughts on the level - "I want to poo-poo". Clowns, actors for children's shows are good till pubescence. After this, it suits to mentally disabled people. So, why do such characters have a big success? Joker from Batman, Moriarty from BBC-Sherlock (why he is there? Indeed is not enough grimacing Sherlock himself there?), Doctor Who, Elementary, Constantine (tv-show)...
It is neither funny, nor positively. It is pathetic and silly.
Grimacing heroes, grimacing villains... It is like you read weak book for children. Is it for people don't think? 6th millenary of Kali-youga...

Oh, maybe I am just zombied by KGB, and just don't understand jokes about farts. Hm... maybe that why we are so often wondered - why did you stop this or that show, which is loved by russians.

Just get it right. I have to be and want to be a part of the whole world, I am cosmopolite, antinationalist, so, I have to think a lot, about differencies and commons between us)




Из Фироками

главная